Enerverende collectie wintersportbrillen

wintersportWanneer je op wintersport gaat, zijn er een paar zaken waar je van tevoren bij stil moet staan. Veiligheid is prioriteit nummer één en een goede zonnebril is een onderdeel daarvan. Van Dijk Optiek in winkelcentrum Dorperweerth heeft een enorme, enerverende collectie modieuze zonnebrillen, die bescherming bieden in verschillende gradaties.

Hoe hoger je in de bergen komt, des te intenser is het licht. Daarom zijn onze zonnebrillen met uv-filters uitgerust die de ogen rust geven en tegelijkertijd beschermen tegen beschadigingen, zoals sneeuwblindheid of andere vervelende oog irritaties.

Sportbrillen van Adidas zijn verkrijgbaar met verschillende glazen, variërend in bescherming. Van Dijk heeft verder veel modellen voor zonnebrillen op sterkte. Tegenwoordig kunnen de zonnebrillen van Adidas niet alleen met een clip in uitgerust worden maar het gehele glas kan tegenwoordig op sterkte gemaakt worden en zelfs op kleur naar keuze, in de winkel hebben wij daar een mooi voorbeeld van.

De Serengetie en Revo Zonnebrillen zijn uitgerust met zeer gespecialiseerde lenzen wel of niet gepolariseerd, de Serengetie zonnebrillen kunnen net zoals de Adidas brillen geheel op sterkte gemaakt worden, ook in een multifocale uitvoering indien gewenst.

Voor kinderen heeft Van Dijk Optiek allerlei vrolijke modellen mét de juiste bescherming in het assortiment (Julbo kids, Esprit, Polaroid en Ray Ban) Juist voor kinderen is een goed uv-filter essentieel. Jonge ogen zijn namelijk nog supergevoelig.

Functionele Oogzorg

Van Dijk Optiek Julianadorp heeft zich aangesloten bij Functionele Oogzorg Nederland.

Van Dijk Optiek Julianadorp heeft zich aangesloten bij Functionele Oogzorg Nederland. Dit betekent dat we u nog beter van dienst kunnen zijn bij het oplossen van problemen met uw zichtvermogen. De functioneel optometrist test niet alleen het vermogen om scherp te kunnen zien, maar beoordeelt ook de kwaliteit van de samenwerking van de ogen.

U kunt vanaf nu dus ook bij ons terecht voor een onderzoek naar de gezondheid van uw ogen. Indien nodig wordt doorverwezen naar de oogarts, in alle andere gevallen onderzoeken we de gezichtsscherpte en de samenwerking tussen de ogen. Wanneer dit laatste namelijk niet het geval is, kan dit leiden tot klachten als wazig zien en hoofdpijn, maar ook minder ruimtelijk inzicht en zelfs gedragsproblemen.

Informatie van de FON
De functionele optometrie is een specialisatie binnen de eerstelijns oogzorg. Deze specialisatie is erop gericht oplossingen te vinden voor mensen die door een visueel probleem niet goed kunnen functioneren in het dagelijkse leven. Zien moet een automatisch proces zijn dat weinig inspanning kost. Zo kunnen er door een onjuiste oogsamenwerking diverse klachten ontstaan zoals:

  • Leer-, schrijf- en leesproblemen in allerlei vormen
  • Een slechte concentratie
  • Een slechte of verminderde grove en/ of fijne motoriek
  • Een slechte oog-handcoördinatie
  • Het vermijden van leeswerk
  • Hoofdpijn
  • Brandende of jeukende ogen
  • Gedragsproblemen

Klik hier voor nog meer informatie!

Een goede oogmeting is belangrijk!

Als het gaat om uw ogen, is het van het grootste belang te kiezen voor de beste oogzorg. En een regelmatige controle. Wij geven u graag, na een objectieve oogmeting, een vrijblijvend advies. Laat daarnaast ook uw oogdruk controleren. Het vroegtijdig signaleren van een verhoogde oogdruk kan de kans op ernstige oogziekten beperken. Zeker als u ouder bent dan 40 jaar is dit belangrijk.

U kunt gewoon binnenlopen, maar als u telefonisch een afspraak maakt, weet u zeker dat wij alle tijd voor u vrij kunnen maken

Mijn Eigen Opticien

Van Dijk Julianadorp

Van Dijk Optiek Julianadorp is ook aangesloten bij Mijn Eigen Opticien, een keten van zelfstandige opticiens uit het hele land die kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Zij hebben hun krachten gebundeld om u duidelijk te maken dat u beter uit bent met een zelfstandige opticien!

Mijn Eigen Opticien is een vak-opticien en biedt u een ruim assortiment in alle prijsklassen. Het assortiment biedt u al een complete bril vanaf € 89,-! De glazen zijn tevens voorzien van een super-ontspiegeling, een anti-kraslaag en een vocht- en vuilwerende coating.

Bij Van Dijk Optiek Julianadorp krijgt u altijd persoonlijke aandacht en advies van gediplomeerd en vakbekwaam personeel. U krijgt een eerlijk advies voor de beste keuze van zowel montuur als brillenglazen en het assortiment biedt een groot aantal internationaal gerenommeerde merken.

Zorgverzekeraar
Bij de winkels van Mijn Eigen Opticien krijgt u uitgebreide informatie over de vergoeding van uw zorgverzekeraar en het belastingvoordeel wat voor u van toepassing is. In veel gevallen is het zelfs mogelijk dat de vergoeding van uw zorgverzekeraar direct op de factuur in mindering wordt gebracht, waardoor u deze zelf niet meer hoeft te declareren. Een extra service van Mijn Eigen Opticien!

Wilt u meer weten? Kom gerust langs bij Van Dijk Optiek Julianadorp. U vindt ons in winkelcentrum Dorperweerth.