Geen koopavond meer!

Beste klant,

met ingang van heden hebben wij geen koopavond meer op vrijdag. Het is wel mogelijk op afspraak op vrijdag na 18.00 uur langs te komen, bijvoorbeeld voor een meting of contactlenscontrole.

De eerder vanwege corona aangepaste openingstijden zijn voorbij. Onze winkels zijn weer geopend op de reguliere tijden.

Corona maatregelen

Beste klant,

vanaf heden mogen wij weer oogmetingen en contactlens controles doen. Deze voeren wij uit met mondkapjes en handschoenen om de veiligheid van de klant te waarborgen.

We zetten onze maatregelen toch nog even op een rij om onduidelijkheid te voorkomen:
1. Alle apparatuur wordt – zoals altijd – grondig gereinigd voor en na elke klant
2. We wassen onze handen voor en na elk contact met de klant
3. We schudden geen handen en houden een gepaste afstand van 1,5 meter
4. Wij verzoeken u vriendelijk thuis te blijven als u zich niet fit voelt en zien u dan graag op een later moment terug (verkouden, niezen, hoesten, hoofdpijn of keelpijn)
5. We reinigen uiteraard alle monturen voor en na het passen extra goed
Uiteraard is het wel nog mogelijk contactlenzen, brillen of zonnebrillen bij ons te bestellen die u bij ons kunt ophalen of door ons kunt laten bezorgen. Ook zijn wij gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar voor al uw vragen.

Team van dijk optiek

En dit zijn de winnaars!

Op 23 december was de trekking voor de filialen Julianadorp en Hippolytushoef, op 15 december de trekking van onze brilleverancier Eyes to be, die bij ons de merken Dilem, Exalto en Colorline vertegenwoordigt. Het gehele jaar 2017 hebben wij kaartjes met de gegevens van onze klanten verzameld die een complete bril met glazen uit ons hogere segment bij ons aangekocht hebben.
Continue reading “En dit zijn de winnaars!”