Hoofdprijs loterij: auto voor 75-jarige Julianadorpse

Julianadorp – De hoofdprijs in de loterij georganiseerd door Van Dijk Optiek is gewonnen door de 75-jarige mevrouw Zonneveld uit Julianadorp. Zij wint een gloednieuwe Chevrolet Spark.

In het afgelopen jaar kregen alle klanten van de zeven vestigingen van Van Dijk (allen in Noord-Holland) bij elke besteding van 250 euro een gratis lot. Hoe hoger de besteding, des te meer loten dus.

“In totaal zijn er meer dan tienduizend loten uitgedeeld”, laat Ricardo Hertzberger, eigenaar van de winkels in Julianadorp en Hippolytushoef, weten. “Het is een zeer geslaagde actie geweest, maar ook voor ons was het een grote verrassing dat de hoofdprijs uiteindelijk in Julianadorp terechtkwam. Dat maakt het uiteraard wel extra leuk.”

Kerstcadeau
Hertzberger mocht zelf het goede nieuws vertellen aan mevrouw Zonneveld, die met lotnummer 8.807 zo vlak voor kerst nog een mooi cadeau kreeg. “Ze was uiteraard zeer verrast, want wie verwacht nu dat je zelf zo’n prijs wint? Afgelopen vrijdag ben ik met haar naar de dealer gegaan (Merel Den Helder aan de Fazantenstraat) om de formele overhandiging te doen.”

De winnares was dolgelukkig, heeft in haar leven nog nooit zo’n grote prijs gewonnen en rijdt ondanks haar leeftijd nog steeds auto. “Maar mijn huidige auto is al zeventien jaar oud, dus ik ben erg blij dat ik straks in zo’n mooie nieuwe wagen mag rijden.”