Nieuwe look voor winkel Julianadorp

In januari 2013 is de winkel in Julianadorp aangepast dmv een verbouwing.
Een geheel nieuwe winkel met een vertrouwd gevoel!


De winkel van Van Dijk Optiek in het winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp heeft eind januari een nieuwe look gekregen. Om deze reden was de zaak komende week een paar dagen gesloten, maar vrijdag 25 januari volgde de heropening van de vernieuwde winkel.

De opticien zit al bijna twintig jaar in het winkelcentrum en was een van de eerste winkels. “De officiële opening was op 17 september 1993”, vertelt Ricardo Hertzberger. Zelf is hij al sinds augustus 2000 het vertrouwde gezicht van de winkel.

Huiskamer
“Sinds de opening was er nog nooit iets aan gedaan, we hadden nog steeds hetzelfde interieur. Het was weliswaar een tijdloos ontwerp en het zag er nog erg netjes uit, maar we vonden het nu wel eens tijd voor verandering. Er is een nieuwe vloer ingekomen en de winkel heeft een nieuwe kleurstelling gekregen. Het is eigenlijk een heel nieuwe winkel, maar wel met een vertrouwd huiskamergevoel.”


De vernieuwde winkel in Julianadorp.

De vernieuwde winkel in Julianadorp.

De vernieuwde winkel in Julianadorp.