Loading...

wintersportWanneer je op wintersport gaat, zijn er een paar zaken waar je van tevoren bij stil moet staan. Veiligheid is prioriteit nummer één en een goede zonnebril is een onderdeel daarvan. Van Dijk Optiek heeft een enorme, enerverende collectie modieuze zonnebrillen, die bescherming bieden in verschillende gradaties.

Hoe hoger je in de bergen komt, des te intenser is het licht. Daarom zijn onze zonnebrillen met uv-filters uitgerust die de ogen rust geven en tegelijkertijd beschermen tegen beschadigingen, zoals sneeuwblindheid of andere vervelende oog irritaties.

Sportbrillen van Adidas zijn verkrijgbaar met verschillende glazen, variërend in bescherming. Van Dijk heeft verder veel modellen voor zonnebrillen op sterkte. Tegenwoordig kunnen de zonnebrillen van Adidas niet alleen met een clip in uitgerust worden maar het gehele glas kan tegenwoordig op sterkte gemaakt worden en zelfs op kleur naar keuze, in de winkel hebben wij daar een mooi voorbeeld van.

De Serengetie en Revo Zonnebrillen zijn uitgerust met zeer gespecialiseerde lenzen wel of niet gepolariseerd, de Serengetie zonnebrillen kunnen net zoals de Adidas brillen geheel op sterkte gemaakt worden, ook in een multifocale uitvoering indien gewenst.

Voor kinderen heeft Van Dijk Optiek allerlei vrolijke modellen mét de juiste bescherming in het assortiment (Julbo kids, Esprit, Polaroid en Ray Ban) Juist voor kinderen is een goed uv-filter essentieel. Jonge ogen zijn namelijk nog supergevoelig.