Nieuwste trends in zonneglazen bij VAN DIJK OPTIEK

Maak van kijken een beleving

Als je zuinig bent op je ogen, moet je eigenlijk niet besparen op je zonnebril.
Het is een investering in gezondheid, duurzaamheid en comfort en dus nooit weggegooid geld.

Van een goede zonnebril kun je veel langer genieten! Let er bij het passen van je nieuwe zonnebril op dat deze breed genoeg is om ook de huid rondom je ogen te beschermen.
Een goede zonnebril beschermt namelijk niet alleen je ogen, maar ook de tere huid erom heen. Dit verkleint de kans op rimpels en kraaienpootjes rond je ogen.

Een goed zonneglas is voorzien van een ontspiegeling, niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant. Dat betekent dat je veel minder hinder ondervindt van de reflectie van het zonlicht van achteren. De nieuwste ontspiegelende glazen filteren ook de schadelijke UV stralen weg die via de achterkant van het glas je oog bereiken.

Meer perspectief zien
Soms is het weer een echte spelbreker die je zicht bederft doordat je belangrijke details niet meer goed kunt onderscheiden. Een contrast verhogende tint kan op zo’n moment een groot verschil maken en weer perspectief geven. VAN DIJK OPTIEK biedt verschillende contrast verhogende tinten voor brillenglazen. Voor elke combinatie van weersgesteldheid en activiteit is een ideale contrast kleur verkrijgbaar.

Brillenglazen XS
Brillenglazen worden steeds dunner en lichter. Zeker bij de trendy grotere brillen is dit een uitkomst omdat het glas anders aan de zijkant of in het midden lelijk dik wordt. En natuurlijk draagt zo’n lichtgewicht glas stukken prettiger.

Spiegelen
Zoals je hebt kunnen merken is de spiegelbril weer helemaal terug, in alle kleuren van de regenboog. En geen wonder, ze zijn niet alleen super hip maar ook leuk te combineren met je garderobe. Handig om te weten: ze zijn er ook in je eigen sterkte, zowel enkelvoudig als multifocaal.

Polariserende zonneglazen
Deze zonneglazen bevatten een polarisatiefilter dat de lichtstralen stabiliseert. Hierdoor wordt de hinderlijke weerkaatsing die ontstaat door reflecterende oppervlaktes weggenomen. In tegenstelling tot normale zonneglazen laten polariserende zonneglazen enkel ‘nuttig licht’ door. Je hebt niet alleen beter zicht, de perceptie van contrasten, kleuren en reliëfs is ook veel reëler.

Kortingsactie
Zonnebril glazen op sterkte: het gehele jaar bij Van Dijk Optiek 50 % korting op een paar zonneglazen op sterkte, enkelvoudig en multifocaal.