De koffie staat klaar bij Van Dijk Optiek

Van Dijk Optiek heeft weer een leuke actie voor al haar klanten. Bij aankoop van een complete bril maken onze klanten het gehele jaar 2017 wel liefst vier keer kans op een koffiemachine

en niet zomaar een, maar een heuse JURA C 65.

De actie is in samenwerking met brillenleverancier EYES TO BE, die zijn brillen laat maken in de Franse JURA. Bij aankoop van een van deze drie merken: DILEM, COLORLINE en IMAGO ’S vederlichte brillen, maakt u drie keer kans op het winnen van deze machine en Van Dijk Optiek doet er nog een kans bij door nog een machine te verloten onder al hun klanten die een bril kopen, ongeacht het merk bril.

De trekkingen vinden het gehele jaar door plaats en wel op 15 mei, 15 augustus, 15 december en de extra trekking op 23 december, een leuk kerstcadeautje dus. De extra koffiemachine is te zien in de etalage van Van Dijk Optiek in Julianadorp.