En dit zijn de winnaars!

Op 23 december was de trekking voor de filialen Julianadorp en Hippolytushoef, op 15 december de trekking van onze brilleverancier Eyes to be, die bij ons de merken Dilem, Exalto en Colorline vertegenwoordigt. Het gehele jaar 2017 hebben wij kaartjes met de gegevens van onze klanten verzameld die een complete bril met glazen uit ons hogere segment bij ons aangekocht hebben.

Onze brillenleverancier van Eyes to be gaf onze klanten, die een bril van het door hun vertegenwoordigde merk Dilem, Exalto of Colorline bij ons aangekocht hebben, nog een extra kans op de Jura koffiemachine. Deze viel in Hippolytushoef, waardoor er zowel een winnaar in Julianadorp als in Hippolytushoef is.

De winnaar van de trekking onder klanten uit Julianadorp en Hippolytushoef was Meanda Meskers, de winnaar van de trekking door onze brilleverancier Eye to be was Marietje Bosma.