Corona maatregelen

Beste klant,
In verband met de opgestelde richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM hebben wij besloten om per heden te stoppen met alle handelingen die een gezondheidsrisico met zich meebrengen. Dit betreft contactlenscontroles. Wij zijn wel gewoon volgens de reguliere openingstijden geopend (houd dit wel goed in de gaten, want dit kan veranderen).

We zetten onze maatregelen toch nog even op een rij om onduidelijkheid te voorkomen:
1. Alle apparatuur wordt – zoals altijd – grondig gereinigd voor en na elke klant
2. We wassen onze handen voor en na elk contact met de klant
3. We schudden geen handen en houden een gepaste afstand van 1,5 meter
4. Wij verzoeken u vriendelijk thuis te blijven als u zich niet fit voelt en zien u dan graag op een later moment terug (verkouden, niezen, hoesten, hoofdpijn of keelpijn)
5. We reinigen uiteraard alle monturen voor en na het passen extra goed
Uiteraard is het wel nog mogelijk contactlenzen, brillen of zonnebrillen bij ons te bestellen die u bij ons kunt ophalen of door ons kunt laten bezorgen. Ook zijn wij gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar voor al uw vragen.

Wij begrijpen dat dit enorm veel impact heeft voor u als klant. Dit is ook zeker geen gemakkelijke keuze voor ons maar gezondheid gaat voor alles. Wij bekijken de situatie per dag. Voor nu zullen we in ieder geval tot en met 6 april bovenstaande maatregelen hanteren.
Zorg goed voor uzelf en voor elkaar. Hopelijk tot snel weer ziens.

Team van dijk optiek