Vergoedingen 2021

Voor veel mensen is het elk jaar opnieuw tijd om een nieuwe zorgverzekering uit te zoeken. Indien u wilt overstappen dient u uw huidige zorgverzekering op te zeggen voor 1 januari. U heeft dan nog tot 1 februari de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Overweegt u een nieuwe zorgverzekering?
Bent u aanvullend verzekerd? Dan is het verstandig te checken of u volgens de voorwaarden van uw huidige pakket nog recht heeft op een vergoeding voor een bril of lenzen in 2021. Wij informeren u graag over bril- en lensvergoedingen zoals die bij ons voor u gelden bij uw huidige zorgverzekering, maar u kunt natuurlijk ook uw polis zelf even controleren.

Blijft u bij uw huidige zorgverzekeraar?
Bent u aanvullend verzekerd? Dan is het verstandig te controleren of de vergoeding voor een bril of lenzen volgend jaar wijzigt. Van een aantal zorgverzekeraars is bekend dat sommige vergoedingen worden teruggebracht of vervallen. Dit jaar nog een bril of lenzen declareren is dan, indien nog mogelijk, de moeite waard. Voor uw gemak hebben wij al een aantal wijzigingen op een rijtje gezet.

Download hier een speciaal boekje over de zorgvergoedingen 2021.