Loading...

Tijdens het slapen een goed zicht krijgen… Met de slaap lens van VAN DIJK OPTIEK is dit mogelijk!

Zou u ook niet goed willen zien, zonder hulp van een bril of contactlenzen? Geen beslagen glazen meer of last van die regenbui… Geen last van lens of bril met sporten of op het strand? Zou u ook wel eens een zomaar een mooie zonnebril op willen zetten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over glazen op sterkte?

Met de slaaplenzen van VAN DIJK OPTIEK, zullen uw ogen terwijl u slaapt corrigeren, zodat u overdag geen bril of lenzen nodig hebt. Met de zeer hoog zuurstof doorlatende materialen is dit een veilige oplossing voor u.

De slaap lens is uitermate geschikt voor:
– Mensen die veel lezen, werken met de PC of in ruimtes met airco werken
– Mensen die vaak last hebben van stofjes achter hun lenzen
– Sporters of actieve mensen
– Mensen die geen laserbehandeling kunnen, of willen ondergaan.

Mocht u meer willen weten of kijken of deze lens ook voor u geschikt is, maak dan een afspraak bij Van Dijk Optiek.


Extra informatie
Graag stellen we een bijzondere vormvaste lens aan u voor; De Slaaplens! Een lens die het afgelopen jaar veel aandacht heeft gekregen is de Slaaplens. Deze lenzen corrigeren uw ogen terwijl u slaapt, zodat u overdag geen ‘hulpmiddelen’ nodig hebt om scherp te zien. De slaaplens is veilig, gezond en zeer hygiënisch.

De lens ontleent zijn naam aan het feit dat deze vaak tijdens het slapen wordt gedragen, de officiële naam van het aanmeten van deze lens is orthokeratologie. Door het speciale ontwerp van de lens kunt u tijdens het dragen van de lens gewoon scherp zien en het bijzondere is dat u zonder de lens ook scherp kan zien mits de correctie voor zover is gecorrigeerd , in plaats van s’nachts kan de lens ook overdag een aantal uren gedragen worden.

Het aanmeten van de lens wordt al meer dan 30 jaar gepraktiseerd, maar is nu tot een goed en betrouwbaar ontwerp ontwikkeld met hoog zuurstof doorlaatbare materialen en een geperfectioneerde pasvorm. Tijdens het dragen van deze lens wordt de vorm van het hoornvlies op een gecontroleerde manier veranderd, de lens masseert in principe het hoornvlies waardoor de vorm van het hoornvlies vlakker wordt en de sterkte van het oog afneemt tot het punt dat u weer scherp ziet.

Voor wie?
Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor het dragen van Slaap lenzen alleen bijzienden (lees, mensen met min glazen ) met een sterkte van S -0,50 dpt tot maximaal S -4.00 en een cylinderwaarde tot maximaal C – 1.00 hebben baat bij het dragen van deze nachtlenzen, ook te droge ogen kunnen een belemmering zijn. De verandering van het oog wordt nauwlettend in de gaten gehouden met behulp van een corneatopograaf (een apparaat dat het hoornvlies als een hoogte kaart opmeet en vastlegt).

Mocht u interesse hebben in deze lens dan bent u van harte welkom bij ons In de winkel voor meer informatie , belt u voor een vrij blijvende afspraak 0223 – 641582 julianadorp of 0224-591057 Hippolytushoef.

De Slaaplens is ideaal voor:
◾ Mensen met droge of gevoelige ogen
◾ Mensen die veel lezen, bijvoorbeeld op een beeldscherm
◾ Mensen die in een ruimte met airconditioning werken
◾ Sporters die geen risico’s met lenzen willen lopen
◾ Mensen die geen laserbehandeling willen of kunnen ondergaan