Loading...

Over Van Dijk Optiek


Van Dijk Optiek Julianadorp is sinds 1992 gevestigd in Winkelcentrum Dorperweerth te Julianadorp en sinds 2010 in Hippolytushoef en is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist voor Julianadorp en omstreken op het gebied van brillen en lenzen. Onder leiding van gediplomeerd vakbekwaam opticien en functionele oogzorg specialist (functionele optometrie) Ricardo Hertzberger (ANVC Contactlens specialist) staat een deskundig en enthousiast team klaar om u van dienst te zijn.

Het team bestaat behalve uit Ricardo ook uit Elisa Schoorl (gediplomeerd vakbekwaam opticien), Herma Reinderman (gediplomeerd orthoptist), Martijn Glasbergen (opticien) en Jeanet Berbee (gediplomeerd vakbekwaam opticien).

Bij Van Dijk Optiek treft u een breed assortiment van brillen, zonnebrillen en lenzen aan. Naast een moderne uitstraling staan oogzorg en service hoog in het vaandel. U kunt bij ons ook terecht voor optometrie, orthoptie, CBR-keuringen, oogheelkunde (inclusief directe doorverwijzingen) en myopie management.

Van Dijk Optiek is aangesloten bij een inkooporganisatie van meer dan 350 opticiens. Dit zorgt ervoor dat naast kwaliteit en service ook de prijs aantrekkelijk blijft. Alle oogmetingen en lensaanpassingen worden gedaan door een ANVC gecertificeerde contactlensspecialist cq, gediplomeerde vakbekwame opticiens .

Sinds 2009 is Van Dijk Optiek Julianadorp aangesloten bij Functioneel Optometrie Nederland en hebben een nauwe samenwerking met de functioneel optometristen van het F.O.N. Van Dijk Optiek heeft een speciale MIJN OOGZORG Budget collectie voor u samengesteld, waardoor we u in het lagere segment u ook een goede zorg en service kunnen bieden.

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur