Loading...

Multifocale maatwerk glazen

Met Hoyalux iD MyStyle V+ biedt HOYA de absolute top in multifocale brillenglazen. Door de hoge mate van individualisering en het toepassen van de gepatenteerde Binoculair Harmonization Technology ervaart u helder, haarscherp zicht op alle afstanden, een zeer breed vertekening vrij gezichtsveld en de soepelste overgang tussen dichtbij en veraf zien.

Hoyalux iD MyStyle V+ wordt exclusief wordt ontworpen om alle bewegingen die uw ogen moeten maken haarscherp op uw netvlies te krijgen. Ieder moment. Overal. Samen met u brengen wij uw kijkwensen in kaart met behulp van speciale apparatuur en software. De gegevens van de oogmeting, het door u uitgezochte montuur, uw ervaringen met eerdere brillenglazen en uw huidige levensstijl wegen allemaal mee om tot een uniek multifocaal glas te komen. Het gebruik van het visuReal centreersysteem stelt ons in staat de glazen met de hoogste meetprecisie in uw montuur te monteren en is doorslaggevend voor het uiteindelijke kijkcomfort.

Wat u ook doet, u hebt altijd natuurlijk en stabiel zicht op de momenten die er voor u toe doen. Bijzonder is ook het gemak en de snelheid waarmee u went aan uw nieuwe bril: Hoyalux iD MyStyle V+ past zich aan u aan, en niet andersom!