Loading...

Ricardo Herzberger

opticien
  • Functie:
    Eigenaar, opticiën, contactlens specialist en functioneel optometrist
  • Ervaring:
    35 jaar
  • Locatie:
    Julianadorp en Hippolytushoef

Biografie

Ricarde Herzberger is opticiën, contactlens specialist en functioneel optometrist. Ik heb mijn diploma voor vakbekwaam opticien, contactlens specialist behaald in 1996 en later de opleiding functioneel optometrist gedaan in 2012. Daarnaast volgen wij nog diverse cursussen die aangeboden worden door beroepsgroepen en leveranciers om up to date te blijven met betrekking tot de laatste ontwikkelingen in de optiek.

Ervaring

Ricardo kwam in 1988 in de wereld van de optiek terecht bij Halee opticiens in de Beatrixstraat 52 te Den Helder. Daar heb ik met veel plezier 9 jaar gewerkt en mijn diploma’s behaald. Na een uitstapje van 4 jaar bij Faber Optiek ben ik bij Van Dijk Optiek gevraagd om  daar het bedrijf te gaan leiden, wat geresulteerd heeft na 8 jaar in een overname en waar ik tot nu toe met veel plezier ons vak beoefen.

Het Opticiens vak is een mooi vak waarin je in alle richtingen je ei in kwijt kan. Je werkt met mensen, mode, techniek en technologie en dat maakt het vak voor mij zo mooi; divers en onder de mensen. Daarnaast help je de mensen om weer goed en ontspannen te kijken aan een mooie bril of door lenzen aan te passen aan een goed zicht, wat een bevredigend resultaat tot gevolg heeft.