Loading...

Zonneglazen op sterkte

Moderne technieken om glazen te slijpen garanderen u dat in bijna alle merkzonnebrillen zonneglazen op sterkte zijn te monteren. Groot voordeel is dat u met een zonnebril dan net zo goed kijkt als met uw ‘gewone’ bril. Wilt u glazen die egaal gekleurd of in kleur verlopend zijn? Een speciale coating? Of zoek u polariserende glazen? De keuze is groot en een zonnebril in uw eigen sterkte hoeft zeker niet duur te zijn.

Speciale ‘inside’ coating
Doordat we bij een zonnebril tegen de achterzijde van donkere glazen aankijken, kunnen er reflecties ontstaan die bij een bepaalde lichtinval uw eigen ogen zichtbaar kunnen maken. Bovendien kan licht via de achterzijde van de glazen in het oog reflecteren. Daarom is het erg nuttig om zonneglazen aan de achterzijde te voorzien van een ontspiegeling.

HOYA Polarized
Wilt u meer contrast en hinderlijke schitteringen tegengaan? Met HOYA Polarized bieden wij de perfecte oplossing. Deze zonneglazen zijn speciaal ontwikkeld om het horizontale gepolariseerde licht weg te filteren. Dit zorgt voor een contrastrijk beeld met heldere kleuren, zonder vervelende schitteringen.

HOYA Mirror
In lijn met de laatste mode bieden wij vanaf nu spiegelcoating zonneglazen in drie kleuren: goud, zilver en blauw. Deze HOYA Mirror zonneglazen kunnen in uw eigen sterkte worden geslepen, zowel enkelvoudig als multifocaal. Ze zijn altijd voorzien van een kwalitatieve kraswerende en waterafstotende inside ontspiegeling.