Loading...
Van Dijk Julianadorp

Van Dijk Optiek Julianadorp is ook aangesloten bij Mijn Eigen Opticien, een keten van zelfstandige opticiens uit het hele land die kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Zij hebben hun krachten gebundeld om u duidelijk te maken dat u beter uit bent met een zelfstandige opticien!

Mijn Eigen Opticien is een vak-opticien en biedt u een ruim assortiment in alle prijsklassen. Het assortiment biedt u al een complete bril vanaf € 89,-! De glazen zijn tevens voorzien van een super-ontspiegeling, een anti-kraslaag en een vocht- en vuilwerende coating.

Bij Van Dijk Optiek Julianadorp krijgt u altijd persoonlijke aandacht en advies van gediplomeerd en vakbekwaam personeel. U krijgt een eerlijk advies voor de beste keuze van zowel montuur als brillenglazen en het assortiment biedt een groot aantal internationaal gerenommeerde merken.

Zorgverzekeraar
Bij de winkels van Mijn Eigen Opticien krijgt u uitgebreide informatie over de vergoeding van uw zorgverzekeraar en het belastingvoordeel wat voor u van toepassing is. In veel gevallen is het zelfs mogelijk dat de vergoeding van uw zorgverzekeraar direct op de factuur in mindering wordt gebracht, waardoor u deze zelf niet meer hoeft te declareren. Een extra service van Mijn Eigen Opticien!

Wilt u meer weten? Kom gerust langs bij Van Dijk Optiek Julianadorp. U vindt ons in winkelcentrum Dorperweerth.